Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران کلاس آموزشی توجیهی مسئولین کانون‌های محلی و موضوعی خادمیاری رضوی شهرستان بابلسر با حضور مسئول کانون مرکزی خادمیاری رضوی و ارکان شهرستان و مسئولین کانون‌های محلی و موضوعی برگزار شد.

سهیل صالحی مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران در کلاس آموزشی توجیهی سامانه مسئولین کانون های محلی و موضوعی خادمیاری رضوی شهرستان بابلسر که در سالن اجتماعات پژوهش سرای اداره آموزش و پرورش شهرستان بابلسر برگزار شد، گفت: فعالیت در حوزه خدمت به زائران امام رضا(ع) برای رسیدن به مقام و جایگاه مادی نیست، بلکه هدف، ترویج و توسعه معارف الهی و ائمه اطهار در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در خصوص خادمیار تصریح کرد: خادمیار کسی است که رفتار و گفتارش رنگ و بوی امام رضایی داشته باشد و رفتارش باعث شود فرهنگ محبت به امام(ع) در جامعه گسترش یابد و حلقه‌ ارتباط بین مردم و امام رضا (ع) نزدیکتر شود.

مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران خاطرنشان کرد: ما باید شکرگزار خدا در توفیق خدمت به امام رئوف باشیم و  همه باید با توجه به تخصص و تعهدی که داریم برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و به عنوان خادم امام رضا (ع) به انقلاب و جامعه خدمت کنیم.

صالحی افزود: سه اصل مهم ترویج فرهنگ و سیره رضوی در جامعه زائر، زیارت و توجه به رویکرد مقام معظم رهبری از  اهداف خدمت خادمیاران حضرت ثامن‌الحجج (ع) است.

وی با اشاره به اهداف کانون‌های خادم یاران محلی رضوی اظهار کرد: شناسایی و ساماندهی خیرین و محرومین جامعه و ساماندهی برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی کانون‌های خادم‌یاری محله‌ای از اهداف کانون های محلی کانون های مرکزی خادمیاری در استان‌ها می‌باشد که در دو بخش محرومیت‌زدایی و فرهنگی به محرومان و نیازمندان خدمات ارائه می‌دهند.

مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران بیان کرد: خادمیاران رضوی با انگیزه الهی به عنوان خادم امام مهربانی‌ها لوای پرچم حضرت ثامن الحجج(ع) در بخش‌های مختلف خدمات ارائه می‌دهند و  توفیق خدمت را بدون هیچ چشم داشتی افتخار بزرگی برای خود می‌دانند.

صالحی ادامه داد: خدمت کردن برای اهل بیت (ع ) مکان و زمان نمی‌شناسد و باید همیشه و در همه حال خود را خادم بدانیم.
وی گفت: توفیق شیفت حرم برای  خادمیاران پس از ارائه خدمات در جهت  راستای تحقق مأموریت‌های تعریف شده است که به خادمیار تعلق می‌گیرد.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران در بخش دیگری از سخنانش به آموزش سامانه برای مسئولین کانون های محلی و موضوعی پرداخت و افزود: ابتدا هر خادمیاری باید اطلاعات هویتی خود را تایید کرده، سپس عرصه و مصداق خدمتی انتخاب کند.
صالحی در خصوص کارنامه خدمتی خادمیاران، رزرو خدمت توسط مسئولین کانون محلی و برخی از کانون های موضوعی، گزارش نویسی و چگونگی ثبت گزارش در سامانه، آموزش و آزمون در سامانه و دیگر موارد را به مسئولین کانون‌ها آموزش داد. 
به گزارش ایسنا، شهرستان بابلسر  دارای ۶٠٠ خادمیار  است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مسئولین کانون ها شهرستان بابلسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۰۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست مشترک با مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر اهمیت مالکیت معنوی در زیست فردی و اجتماعی کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: کودکان و نوجوانان این سرزمین باید با عملکرد مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت در زمینه‌هایی همچون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری آشنا شوند و این امر خود نیازمند آموزشی متناسب و درخور سن این افراد است.

در ادامه حامد علامتی مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز گفت: آموزش مالکیت معنوی در دنیا به عنوان یکی از بحث‌های پایه‌ای برای کودکان است و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از متولیان مؤثر در حوزه کودک و نوجوان است.

وی افزود: آموزش عمومی و فردی منابع انسانی در حوزه مالکیت فکری، تولید پادکست، انیمیشن، تئاتر، تصویرسازی و انتشار کتب مناسب سن کودکان و نوجوانان در راستای آموزش نسل جدید و آشنایی با مالکیت فکری از موضوعاتی است که با تعامل مشترک با سازمان ثبت باید برای کودکان و نوجوانان عملیاتی شود.

در این نشست که اسلامی سرپرست مرکز مالکیت فکری سازمان ثبت نیز حضور داشت، مقرر شد در آینده‌ای نزدیک تفاهم نامه مشترکی فی‌مابین مرکز مالکیت فکری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جهت اجرایی شدن موارد ذکر شده منعقد شود.

کد خبر 6097407

دیگر خبرها

  • نشست خبری مدیریت کانون های خدمت رضوی البرز ویژه جشن های دهه کرامت
  • ۲۵ چایخانه رضوی در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • ۳۰۰ برنامه ویژه دهه کرامت در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی
  • معلمان خادم‌یار رضوی در اردبیل تجلیل شدند
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می شود
  • تجلیل از ۱۰۰۰ پاکبان کرمانشاه در جشن «خداقوت کارگر»
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان